Vakwerk sinds 1990

Vakwerk sinds 1990

Ankerstaal is werkzaam vanaf 1990 en creëert staalconstructies met daarbij een voorliefde voor design en mooi maatwerk. Opdrachtgevers zijn ontwerpers, interieurarchitecten, interieurstylisten, architecten, meubelmakers, aannemers maar ook de particuliere klant met specifieke wensen.


Ankerstaal onderscheidt zich door creativiteit met aandacht voor detail, vooral in de uitvoering van zwartstalen interieuronderdelen. Klanten komen geregeld langs in de werkplaats om zich te laten inspireren door te kijken, voelen en ruiken.

 


Ouderwets maatwerk

Bij Ankerstaal kun je terecht voor kleine tot middelgrote lasconstructies zoals stalen meubilair op maat, stalen tafels op maat, hekwerken, trappen, leuningwerken, ballustrades, balkonhekken, dakterrashekken, maar ook puien, deuren en ramen.

Ook verzorgen wij reparaties op lokatie , maar onze grootste passie ligt bij het smeden van ijzeren sierhekwerken.


Staal is duurzaam robuust, subtiel klassiek én stylish modern

Bij Ankerstaal kun je ook terecht voor eigen ontwerp tafels, allerlei soorten frames, specials, stalen ramen, stalen deuren, eventueel voorzien van een waxlaag of coating. We verzorgen samen met collega meubelmakers ook houten bladen voor tafels, kasten of aanrechten. Staal is duurzaam vanwege zijn oneindig hergebruik. Staal biedt keuzemogelijkheid voor zowel een subtiel, robuust, modern of klassiek uiterlijk.